Monday, 31 December 2012

Adenan Pahang lemas di Sungai Pahang

NONE

Tahniah buat aktivis,

Aktivis Lynas yang terus mengambil peluang melawan templar United Meleys Nasioanl Organization di Pahang iaitu Adenan Akob

Adenan dakwa bahawa dia akan potong telinga, dan terjun Sungai Pahang kalau Dee A Pee menang PRU di  Bentong.

Adenan yakin dan percaya.

Kita akan tengok nanti.

Adenan kata Lynas isu kecik dan dengan isu tu Bee End takkan kalah

Adnan jaga,

Rakyat mula menganjing.

Kah Kah Kah!

NONE

Sunday, 30 December 2012

Jakim Mahu Saman Hady PAS? Lupa ke Kenyataan Kutty Mamak?

Jakim, badan ugama di Malaysia katanya ingin mengambil tindakan jika Hady masih ingin mempertahankan satu amanat.

Ia amanat kontroversi tahun 1981 dengan menkafirkan United Maley Nationel Organization.

Amanat ini penting buat PAS.

Hady ingin menjelaskan semula asbab ini terjadi,

Meminta supaya Raes Amah dari Jelebu Negeri Sembilon memberi kebenaran . Kebenaran supaya diberi ruang di RTM bagi sesi penjelasan.

Kenapa United Maley Nationel Organization layak digelar kapir.



Dulu, Najeri Ajis gila mahu tubuh pasukan Bar Concel baru kerana dikatakan tidak bebas.

Kini perlu rasanya Badan Ugama baru, kerana Jakim itu tidak bebas.

Jakim terlupa bahawa banyak lagi perkara sebelum ini masih tergantung.

Jakin terlupa yang Madey Kutty Iskander banyak buat kenyataan yang wajar diperhati ..

Fatwa Maddey Kutty... :-

1. Tujuan menutup Aurat kerana dizaman Nabi , Arab Jahiliyah mempunyai nafsu yg kuat. 3 Sept 1997 PAU
2. Dia bukan ada Gillete. Zaman Nabi ada Gillete ke.? tak dak.. Pisau cukur pun tak dak masa tu...1997 Majlis tertutup Majlis Agama Kebangsaan..
3.Apabila huku rejam dan potong tangan dilaksanakan pada penzina dan pencuri, nescaya ramailah umat Islam akan mati dlm keadaan kudung tangan.. 14 Julai 1992.. pada wartawan..
4.Al Quran perlu ditafsirkan semula mengikut peredaran masakini.. 14 Orog 1994 diPasir Mas... dan beratus lagi Fatwa dan Amanat dari Maddey dan pemimpin UMNO yg lain yg jelas cukup bertentangan dgn Islam...!!

(RAJA MOHD SHAHRIM MALAYSIAKINI)




Monday, 24 December 2012

Umar akhirnya dilepaskan oleh laknatullah

Setelah didesak oleh geng mahasiswa yang benci UMNU,
Akhirnya Umar dilepaskan dengan ikat jamin,

tapi daripada RM1K dinaikkan menjadi RM5K.
Ini harus diingat, satu kejayaan kecil perjuangan anak muda menentang kezaliman laknatullah!

Harus diingat mahasiswa pernah mencipta sejarah,
mahasiswa penekan itu lebih hebat,
daripada hidup berpoya-poya dengan parti politik, wang dan posisi.
Aktivis hidupnya bebas.



Wahai aktivis mahasiswa dan anak muda,
esok dah ke depan janganlah kamu jadi macam Berahim Ali berkot putih ini,
Di waktu muda perjuangan bukan main,
Akhirnya, di medan PERKASA.
Tapi, itu pilihan dia.

Umar belum bebas sepenuhnya,
Omar hanya diikat jamin dan ditangguhkan hukuman penjara.
Itu sahaja/.
Anak muda dan mahasiswa sila tekan.
terus tekan.
Tekan sampai mampus kezaliman!

NONE
UMAR AZMI HERO BARU SELEPAS ERA ADAM ADLI


MAHASISWA DAN ANAK MUDA BUKAN PENCACAI

Sunday, 23 December 2012

Mahasiswa bersumpah tawan Dataran Merdeka (Justice4Omar)

Selepas berjaya menawan PENJARA KAJANG!

Kini mahasiswa, anak muda dan rakyat bersumpah akan menawan semula Dataran Merdeka.

Bukan setakat kerana PTPTIPU , tetapi kerana bantah hukuman ke atas Omar.

Anak muda akan bergerak,

gerak bagi melancaukan si jubah hitam dengan pengetuk sialnya,




 Di Malaya ini, perogol, perasuah, perompak wang rakyat semua dibebaskan.

Tetapi, anak muda yang hanya ingin mengambil gambar dan melindungi rakan ..

Telah dianiaya sebegini rupa.

Tafsiran status dan stare decisis kepala apa ni.

Hakim ini dikatakan geng - geng pekeda.

Memandangkan no plat dia ada something wrong.

Takpa,

tunggu PRU nanti.

ANAK MUDA SEMUA,

CERITAKAN KEBENARAN KEPADA KAWAN-KAWAN DAN KELUARGA KAMU!

KEZALIMAN KITA KASI KUBURRRRR!

Friday, 21 December 2012

Aktivis Mahasiswa Omar meringkuk dalam penjara

Ini dia cerita bagaiman kerajaan UMNU Baresan National begitu takut dan paranoid terhadap rakyat.

Ini dia cerita pengorbanan anak muda melawan kezaliman dan penindasan,

Ini dia bayaran bagi harga sebuah perjuangan

Omar, mahasiswa Universiti Teknologi telah ditangkap dan dipenjara sebulan,

Beliau juga dikenakan denda RM1K.

Di sini, harus diingatkan kerajaan  UMNU/Bee End bahwa sepanjang Omar berada di tahanan,

anak muda akan turut marah sama.

Percaturan kamu salah,

kad diskaun siswa pun sudah tidak bawa makna,

kerana kamu sudah main gila.


Anak muda harus sedar, bahawa perjuangan Omar ini harus dibayar dengan darah.

Perasuah, perogol dibiarkan bebas.

Aktivis yang tidak punya apa2 ini ditangkap dan dibuang ke sel penjara.

Aktivis ini cuma punya keberanian.

Ayuh hapus kezaliman!

Anak Muda akan terus tolakkkkkkkkk UMNU!

Cerita aktivis mahasiswa Omar yang dipenjara


Beberapa bulan lepas, berlaku satu peristiwa di mana mahasiswa mengadakan protes bagi menuntut pihak kerajaan UMNO/BN memansuhkan PTPTN seterusnya memberikan pendidikan percuma kepada mahasiswa.

Demonstrasi telah diadakan di Kuala Lumpur. Selepas himpunan tersebut, mahasiswa membuat keputusan secara tiba-tiba untuk mengadakan kem dan berkhemah di Dataran Merdeka bagi meneruskan protes sehingga kerajaan bertindak.


Seterusnya, seorang mahasiswa bernama Umar Mohd Azmi telah dijatuhkan hukum penjara 1 bulan dan denda RM1,000 kerana dikatakan cuba menghalang tugas polis menangkan aktivis occupy dataran, Fahmi Reza.

Kini, Umar dikatakan sedang menderita di dalam tahanan dan mengharapkan supaya mahasiswa menuntut pembelaan di atas kejadian tersebut.

Tindakan di buat beramai - ramai, bukan berseorang. Justeru, tidak patut dibiarkan beliau berseorang sahaja.

Adakah hukuman ini adil ?
Sedangkan si perogol, perasuah dibiarkan begitu?


#Justice4Umar
#ReleaseUmar